Avokado yağı, olgun avokado meyvesinden elde edilen doğal ve bitkisel bir yağdır. Soğuk pres yöntemiyle üretilir ve doğal yapısı korunur.
Yoğun yapısı sayesinde özellikle kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde tercih edilen değerli bir bitkisel yağdır.
Hafif dokusu ve doğal içeriği ile farklı kozmetik formüllerinde kullanılmaya uygundur.
Ürün Özellikleri
Kullanım Alanları
Toptan satışa uygun yapısı ile düzenli tedarik, hızlı sevkiyat ve yüksek adetli siparişlerde avantajlı fiyat seçenekleri sunar.